Soví houkání: Objevte tajemství noční přírody!

Soví houkání. Foto: Pixabay.com
Soví houkání. Foto: Pixabay.com

Zažijte 8. března 2024 jedinečný zážitek spojený se sovím houkáním! V rámci akce pořádané Regionálním muzeem Mělník se můžete těšit na fascinující přednášku o sovách, následovanou procházkou noční krajinou Kokořínska za poslechu jejich tajemných zvuků.

Přednáška o sovách a procházka Kokořínskem

Přijďte na nezapomenutelný zážitek plný dobrodružství a objevování tajů noční přírody! Zažijte fascinující přednášku o sovách, kterou doplní procházka noční krajinou Kokořínska a poslech sovího houkání. Nechte se okouzlit krásami přírody a získejte jedinečné poznání o životě sov v České republice. Přijďte a zažijte tuto unikátní událost, která vás jistě nadchne pro poznávání divočiny.

Procházka noční krajinou Kokořínska s poslechem sov

Můžete se těšit na terénní stanici Správy CHKO Kokořínsko – Máchův kraj v Kokořínském dole č. p. 13. Po krátké přednášce vás čeká procházka noční krajinou Kokořínska, kde se zaposloucháte do tajemných zvuků sov. Všechny zúčastněné provede odborník Ing. Petr Lumpe ze Správy CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.

Počet míst je omezen, proto si své místo rezervujte co nejdříve na emailu: holubova@muzeum-melnik.cz. Přijďte a zažijte nezapomenutelný večer v náručí přírody!

Čertovy hlavy. Foto: Flickr.com / elPadawan / CC BY-SA 2.0
Čertovy hlavy. Foto: Flickr.com / elPadawan / CC BY-SA 2.0

Kde se akce „Soví houkání“ koná?

Regionální muzeum Mělník, příspěvková organizace
nám. Míru 54
276 01
Mělník

Středočeský kraj

Datum akce a vstupné

Datum akce:
8. března 2024, 19:00 – 22:00 hodin

Vstupné:
zdarma

Kontakt

Tel.: 315 630 936
E-mail: pokladna@muzeum-melnik.cz
Web: www.muzeum-melnik.cz