Přijďte strávit den s TEMPLÁŘI na Horním hradě

TEMPLÁŘI na Horním hradě. Zdroj foto: Lukáš Sedláček
TEMPLÁŘI na Horním hradě. Zdroj foto: Lukáš Sedláček

Srdečně vás zveme na jedinečnou akci TEMPLÁŘI na Horním hradě, která se koná dne 17.června 2023 na hradě Hauenstein alias Horním hradě. Vydejte se na zážitkovou prezentaci historie a současnosti templářského řádu!

Zajímavosti o templářích, které jinde nenajdete!

Seznamte se s bohatou historií a významem templářského řádu, a zároveň s charitativním spolkem, který se zabývá pořádáním podobných akcí. Vaše podpora pomůže s dalším rozvojem a rozkvětem Horního hradu.

Nechte se uchvátit dobovou hudbou!

Na akci zahraje skupina Elthin dobovou hudbu. Také se můžete těšit na skupiny historického šermu Servus Bellum a Kumpanie Calderone, které vám předvedou vzrušující vystoupení. Uvidíte  některé propriety spojené s řádem templářských rytířů, modely – makety obléhacích strojů středověku vyrobené členem řádu.

TEMPLÁŘI na Horním hradě

Těšíme se také na to, že vám představíme informace o všech velmistrech řádu z doby středověku. Budou k dispozici texty a fotografie z našich předchozích akcí, a bude zde možnost se seznámit s historií a fungováním řádu.

Hravé poznávání pro mladší návštěvníky

Pro mladé návštěvníky je připravena soutěž s tajenkou. Během prohlídky prostorů hradu budou mít možnost hledat skryté odpovědi. Tato soutěž má vzdělávací aspekt a umožní návštěvníkům prozkoumat veškeré krásy hradu. Každý, kdo odhalí tajenku, obdrží malou sladkou odměnu.

Připojte se k nám a prožijte nezapomenutelný den plný historie, zábavy a dobročinnosti. Těšíme se na vás!

Kde se Templáři na Horním hradě konají?

Horní hrad
Horní Hrad 1
363 01
Krásný Les
Karlovarský kraj

Datum akce a vstupné

Datum akce: 17. června 2023, 10:00 – 17:00 hodiny
Vstupné:
Dospělý: 270,- Kč
Senior/dítě: 150,- Kč
Rodina: 750,- Kč

Kontakt

Tel.: 774 055 529
E-mail: hradni.celadka@hornihrad.c

www. hornihrad.cz