Živé Skoky 2023: Listy z Gasthausu

Skoky u Žlutic. Autor: Tusiman/https://commons.wikimedia.org/
Skoky u Žlutic, Mariánské Skoky s poutním kostelem Navštívení Panny Marie. Autor: Tusiman/https://commons.wikimedia.org/

Ať už jste vášnivými milovníky umění nebo se jen rádi čas od času pokocháte něčím pěkným, měli byste určitě navštívit akci Živé Skoky 2023, kde je pro vás tentokrát připravena prodejní vernisáž Listy z Gashausu. Mladí umělci vám představí svá díla, která budou vytvářet přímo před vašimi zraky. Chybět nebude ani hudební složka ve formě koncertu Martina Kyšperského.

Listy z Gasthausu: Prodejní vernisáž od 15:00 hodin

Navštivte jedinečnou událost, která se již po sedmé odehraje ve Skocích. Mladí výtvarníci se zde setkávají, aby během týdenního pobytu vytvořili grafické listy inspirované tímto malebným místem. Pracují přímo na místě s ručním grafickým lisem, a to v prostorách bývalého hostince Gasthaus. Výsledkem jejich uměleckého úsilí bude prodejní výstava hotových děl, která se uskuteční v sobotu 2. září od 15:00 hodin. Přijďte pozorovat jedinečný proces tvorby a zakoupit si originální díla, jejichž prodejní výtěžek podpoří provoz poutního místa. Pokud vám sobotní termín nevyhovuje, zbylá díla budou k dispozici také v neděli nebo později na vyžádání u kostelní služby.

Martin Kyšperský – koncert od 17:00 hodin

Martin Evžen Kyšperský. Autor: Ben Skála/https://commons.wikimedia.org/
Martin Evžen Kyšperský. Autor: Ben Skála/https://commons.wikimedia.org/

V 17:00 hodin naváže na vernisáž koncertem talentovaný Martin Kyšperský. Martin je nejen frontmanem brněnské formace Květy, ale také hercem a literátem. Jeho osobité písničky vás okouzlí již na první poslech. Přijďte a nechte se unést jeho hudbou a využijte možnosti potkat výjimečného umělce v jedinečném prostředí.

Zažijte neopakovatelný kulturní zážitek plný umění a hudby. Zažijte Živé Skoky u Žlutic 2023!

Kde se Listy z Gasthausu konají?

Kostel Navštívení Panny Marie ve Skokách
Skoky
Žlutice
364 71
Karlovarský kraj

Datum akce a vstupné

Datum akce:
2. září 2023

Vstupné:
Vstupné je dobrovolné a slouží přímo k obnově místa.

Kontakt

Tel.:+420 723 246 041
Tel.: +420 353 392 691
Email: podstrechou@email.cz
Email: sekretariat@klastertepla.cz
www.skoky.eu